Home » Företagspresentation

Företagspresentation

Bergstens Bygg & Hantverksservice har funnits sedan mars 1998 och är ett enmansföretag. Snickare i Linghem strax utanför Linköping. 

Vi arbetar med det mesta inom byggbranschen som t.ex. tillbyggnader, ombyggnader, köks- och badrumsrenoveringar, fönster- och dörrbyten, brandskyddsombyggnader, takomläggningar, för att bara nämna några av de arbeten som jag utför.

Renovering i gammal stil:
Arbetar med huset i den ursprungliga stilen, t.ex. äkta furugolv, olika paneler, listverk m.m. som kan passa i gamla torp och stugor.

Dannes jobbbilder 041 kopia

Renovering i ny stil:
All typ av renovering av huset, som t.ex. nytt kök, nytt badrum, nya golv som spån och gips inför klinkergolv, nya ytskikt på väggarna, nya lister, dvs allt som tillhör en uppfräschning av huset.

Byggservice:
Står för mindre typ av arbeten, akuta lösningar, t.ex. inbrott, skadegörelse, fastighetsservice. Den kan också vara enskilda fönster- och dörrbyten samt byte av bänkskivor eller dylikt.

I huvudsak gör jag alla snickarrelaterade arbeten själv.

Jag åtar mig också totalentreprenader där jag samarbetar med duktiga hantverkare inom måleri, vvs, plåtslageri, el-, mur- & betongarbeten m.m. Jag står för totalansvaret, en kontaktperson och en totalfaktura.

Jag lämnar gärna ett kostnadsförslag i den mån det går. Jag utför ofta arbeten i fastigheter på löpande räkning, i nära samarbete med kunden, eftersom det ofta kan vara svårt att fastställa ett pris.

Mvh
Daniel Bergsten.